Cotxes a la carta

Troba el teu cotxe ideal

COTXES A LA CARTA

TROBA EL TEU COTXE IDEAL

Els cotxes a la carta són una última modalitat de venda que s’aquesta donant bastant al mercat de l’automòbil,busca el teu cotxe per catàleg i comença a gaudir dels avantatges que et dóna JM Automòbils ja que també gestiona les importacions de tot el món.

Si lo que desitja es comprar un vehicle nou o semi nou a la carta amb una configuració al seu gust, consulti’ns, estem per ajudar vos a trobar  el cotxe del seus somnis. També tenim assessorament de vehicles nous amb descomptes molt interessants ja que tenim acords amb grans marques.

. En vehicles de gerència o direcció l’hi podem oferir a traves del mercat europeu les automòbils mes  complerts i exclusius, amb garanties de 2 anys del mateix fabricant. Afegim per la vostra confiança i seguretat del nostres serveis les certificacions de l’historial del vehicle.

El lliurament serà en un temps pactat o en un màxim de 7 dies.

COTXES CLÀSSICS

 

INVERSIÓ AMB COTXES CLÀSSICS

Quant parlem d’inversió en cotxes no podem deixar de costat el mercat dels clàssics i  dels històrics  que actualment tenen una molt bons cota i arriben a costar fortunes.

En JM Automòbils disposem de col·laboracions de col·leccions privades en tot el mon del clàssic i històric.

 

“Localitzem peces de col·lecció, models únics que re valoritzaran la seva Inversión amb el temps”

M’INTERESSAME!

Contacta amb nosaltres i t’informarem com podem ajudar-te.Completa el nostre formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Back to top